MENÜ

Februári rendezvény:

A szentpétervári kutatóintézetből 3 professzort fogunk vendégül látni egy hétvégi előadás keretében február közepén. A helyszínről és időpontról rövidesen mindenkit tájékoztatunk.

Egy héten 2 alkalommal, kedden és csütörtökön este 8 órakor prezentáció, ahová elküldheti jelöltjeit.

Szerdán, 8 órai kezdettel: Képzés, a termékekről, amelyet egy magyar szakember (orvos, természetgyógyász) tart majd, miután részt vett a képzésen.

 

Képzés szakembereknek: Nagy örömünkre szolgál, hogy orvosok és természetgyógyász munkatársak képzését is webkonferencia keretében tudja a NPCRIZ biztosítani, melyet a Szentpétervári Bioregulációs Intézet egyik vezető orvos professzora fog tartani. A webkonferenciák időpontjai honlapunkon láthatóak majd. Ezzel kapcsolatban hírlevelet is fogunk küldeni minden alkalommal, melyben benne lesz a webkonferenciák témája, elérhetőségi linkje, és amennyiben szükséges, jelszó a belépéshez.

 

Hivatalosan január 19.-én indult a magyarországi cég. Közvetlenül ellenőrizhető, magyar központtal és raktárral melynek adatai, cégjegyzékszáma és elérhetősége felkerül a hivatalos magyar honlapra is.

 

Lap tetejére

 

 

peptidbioregulator

Asztali nézet